Onderhoud is Vakmanschap.

In de ontwikkeling van onze mobilemaatschappij heeft een bestaande antenne installatie onderhoud nodig.
Meestal zijn de bestaande antenne installaties ontwikkeld en geplaatst tijdens het analoge tijdsperk,met de komst van het mobile 4G netwerk zijn er verbeteringen en onderhoud noodzakelijk aan uw antenne installatie.

388-hdrangerpDat kan eenvoudig al bestaan uit het vervangen van de antennekabel achter uw tv in een Kabelkeur goed gekeurde kabel , tot het vervangen van Hf dichte antenne versterkers en einddozen.

Radio Fortuin heeft in haar meer dan 85 jarig bestaan alle ontwikkelingen op de voet gevolgd en is dan ook in staat om uw installatie weer up-to-date te maken.

Door onze ervaring op het gebied van televisie reparatie/verkoop en onze relatie met diverse aanbieders van content kunnen wij onze ervaringen combineren.

Tevens doen wij namens diverse partners onderhoud aan hun installaties ,zo controleren wij op half jaarlijkse basis; filters ,ventilatoren , schotels , antennes en versterkers op werking en doen wij metingen aan antenne installaties om een zo storingsvrij mogelijke situatie voor u en uw gasten te garanderen.

atmosphere4K Design FeuerEen goed onderhouden installatie haalt het maximale uit uw nieuwe Hd televisie.