In iedere hotel kamer is de televisie een belangrijk onderdeel van het thuisgevoel .Dat klinkt logisch en eenvoudig maar er komt toch een hoop bij kijken.
Radio Fortuin is gespecialiseerd in het plaatsen en installeren van hotel televisies .

brooklyn

Wij doen dit al vele jaren in opdracht van diverse partners waaronder Hospitality tv Solutions , Acentic , Otrum en Tascan.

Onze flexibiliteit stelt ons in staat een passende oplossing te bieden voor uw Hotel. Door onze jarenlange ervaring hebben wij kennis van de in de Hotel business bestaande discretie, wij gaan uiterst zorgvuldig om met de eventueel aanwezig zijnde gasten in uw hotel.

Wij verkopen dus zelf geen Hotel tv’s maar hebben ons gespecialiseerd in het verzorgen van een zo soepel mogelijk lopende plaatsing en installatie in opdracht van derde.

Wij begeleiden en adviseren eventueel vanaf de nieuwbouw of renovatie , maken daarbij afspraken omtrent logistiek,aan en afvoer materialen en plaatsing van de Hotel televisie.
Tijdens deze installatie maken we gebruik van ons eigen personeel maar wij zijn ook in staat dit te doen in samenwerking met uw personeel,wij trainen na afloop ook vaak het personeel van uw technische dienst zodat zij in eigen beheer de meest voorkomende problemen kunnen oplossen.

388-hdrangerp

Tevens brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkeling op gebied van gebruikte antenne kabels,netwerk kabels en montage materialen. In de afgelopen jaren zijn er steeds nieuwe ontwikkelingen geweest wat betreft gebruikte bouwmaterialen ,veiligheid en stofvrij boren.

Onze mensen zijn in het bezit van een Vca certificaat en zijn door diverse fabrikanten gecertificeerd waaronder Philips Tp vision ,Lg en Samsung.

Wij volgen alle trainingen en ontwikkelingen ,we worden dan ook regelmatig gevraagd om namens deze fabrikanten nieuwe of verbeterde software te installeren op locatie.