Geluidsbregrenzer limiter Den Haag

Heeft u een brief ontvangen dat u een limiter / geluidsbegrenzer moet aanschaffen in Den Haag om zo het decibel te verminderen / overlast, dan bent u bij ons aan het goede adres!

Wij verzorgen in Den Haag een compleet pakket aan  , bent u benieuwd naar de prijs klik hier

 

Voordelen van limiter service van Radio Fortuin in gemeente Den Haag 

1: wij nemen u zorg uit handen

2: u kunt bij ons de limiter bestellen dus geen andere partij voor nodig !!

3: wij monteren de limiter in volgens reglement van gemeente Den Haag

4: we zorgen voor de afwikkeling van u rapport die opgedragen is vanuit gemeente Den Haag

5: Wij hebben de zegels die volgens keurmerk gemeente Den Haag versterkt mogen worden met unieke nummer die aan u limiter gebonden is !

6:  Geluidsmeting wordt door ons uitgevoerd

 

Werkwijzen van een limiter  omgevingsdienst haaglanden

De microcontroller in de begrenzer meet continu het ingangs-signaal en verzwakt de uitgang zoveel als noodzakelijk is om de maximale geluidsdruk beneden een vooraf ingestelde waarde te houden. Omdat de SPL begrenzers geen piek-limiters zijn, wordt de dynamiek van de muziek niet aangetast.

Op de SPL2TS kunnen zowel de ingangsgevoeligheid (threshold) en de uitgangsverzwakking (output-level) worden ingesteld. Alle connectoren en de regelaars kunnen na de installatie worden verzegeld, zodat deze achteraf niet meer kunnen worden aangepast.

De SPL2TS is voorzien van een ingebouwde klok. Deze maakt het mogelijk om per dagdeel verschillende geluidsdruk-niveau’s in te stellen. De ingebouwde kalender ondersteund tot 10 data waarop de limiter in ‘bypass’ mode werkt. Al deze instellingen kunnen met behulp van de PC-software worden ingesteld.

 

Wij zijn u bedrijf in totaal oplossing van u probleem met buren of gemeente Den Haag

Klik hier snel om contact formulier in te vullen en wij nemen contact met u op !!